Nálunk mindig Ön az első

Célunk, hogy az itt eltöltött idő mindig az egészségére váljon!!

A1 MAGMA

BEMUTATKOZÁS

Engedd meg, hogy pár mondattal bemutassuk A1Magma Fitness-Wellness Sportcentrumunkat, ahol remélhetőleg hamarosan személyesen is üdvözölhetünk! Fejér megye egyik legnagyobb és legkorszerűbb Fitnesz és Wellness központja már 2004 óta várja szeretettel mozogni, fogyni vagy csak pihenni vágyó kedves vendégeit.

Fitnesz termünket a legkorszerűbb Hoist, Panatta, Hammer Strenght, Cybex, Technogym, Nautilus és LifeFitness gépekkel rendeztük be. Szakképzett edzőink folyamatosan rendelkezésre állnak ezek célszerű használatához.

Aerobik termünkben alakformáló, zsírégető, sztepp, kangoo, gerinctorna, WalkBurning és sok más egyéb óra áll rendelkezésre a formálódni, feszesedni vágyóknak. Spinning termünkben Magyarországon csak nálunk található új RealRyder kerékpárok, melyek az igazi szabadságot hozzák a tekerésbe.

Wellness részlegünkben két finn szauna, infra szauna, masszázs, kerti hideg vizes medence, és fűthető tepidárium várja a kikapcsolódásra, pihenni vágyókat. Szoláriumunk korszerű csokicsövekkel várja a barna bőr kedvelőit.

NÁLUNK MEGTALÁLOD AZT AMI FORMÁBA HOZ, A TÖBBI

RAJTAD MÚLIK

FITNESS

MUNKATÁRSAINK