CSOPORTOS
ÓRÁK

Nálunk az órák széles választékával megtalálhatod a számodra legmegfelelőbb óratípust.

Csoportos órák

Az aerobik egy izgalmas kreatív mozgásforma.

A zsírégetés és alakformálás mellett javítja
az anyagcserét és jót tesz a léleknek is, hiszen a mozgás endorfint termel, ami a boldogságért felelős hormon. Ráadásul az aerobik jó hatással van a légzésre és a keringésre is. Nálunk az órák széles választékával megtalálhatod a számodra legmegfelelőbb óratípust.

ALAKFORMÁLÓ

Az óra 5-10 perces bemelegítéssel indul, majd ezt követően a mozgás a nagyobb izomcsoportokat célozza meg. A gyakorlatok hatékonyságát a gyakori ismétlésszám adja. Az órákon a hatás fokozásáért különféle eszközökkel is dolgozhatunk, például előkerülhet a gumikötél, vagy kéz- és lábsúlyzó. Rendszeres edzéssel feszes és izmos testalkatot érhetünk el.

STEP-AEROBIK

Előnye, hogy az óra végére egy jól összerakott koreográfiát sajátíthatsz el, melynek lényege a steppadra való fel és lelépések sorozata. Könnyebb és élvezetesebb a mozgás, hiszen olyan, mintha táncolnál. Kiváló zsírégető óra, mely állóképességedet is növeli. Az aerobik fajták közül a legkritikusabb helyeket formálja, hiszen a célterület a comb és farizom.

INTERVALL ZSÍRÉGETŐ

A leghatékonyabb aerob edzésforma a zsírégetésre az intervallum edzés. Órákkal az edzés után is még pörgeti az anyagcserét, tehát a zsírégető hatás jóval az edzés után is kitart. Megnöveli a szervezet nyugalmi anyagcsere sebességét. Ez annak köszönhető, hogy a testünk edzés utáni oxigénfogyasztása megnő - az edzést követő 24 órán keresztül pörög az anyagcsere! Emellett a maximális oxigénfogyasztás mértékét is jelentősen, jóval nagyobb mértékben növeli meg, mint az alacsony intenzitású, monoton aerob edzések.

A1Magma Fitness-Wellness Sportcentrum

Ha szeretnéd magad formába hozni, keress fel minket személyesen. Addig is nézz körül nálunk virtuálisan.

Virtuális séta

KÖREDZÉS

Ha az izmainkat fejlesztjük, akkor a bevitt kalóriák eleve nem kerülnek raktározásra, hanem az izom fogja felhasználni, hiszen annak folyamatos tápanyag utánpótlásra van szüksége.
A köredzés pedig épp e kettő, vagyis a kardiovaszkuláris és az izomfejlesztő edzésmódszerek előnyeit párosítja. Sokféleképpen lehet végezni, egyedül, csoportosan, fenntartásra, erő növelésre, idő hiányában vagy esetleg „gladiátor” üzemmódban. Utóbbit általában csak haladóknak ajánlják, mivel igen kemény igénybevételnek tesszük ki magunkat. Ezért az állóképesség fejlesztésére is kiválóan alkalmas ez a módszer. Ezen kívül intenzitásából adódóan jelentős fogyás is elérhető vele, a felesleges testzsír eltűnik, a terheléstől függően pedig a zsírpárnák helyére feszes izmok formálódnak.

FormaTrend AEROBIK

A FormaTrend AEROBIC egy olyan tornaprogram ahol egyszerre égetjük a zsírt, és formáljuk a testünket. Nagyon jó hatásfokkal tehetjük ezáltal feszesebbé a kritikus területeket.

HAS, FAR, COMB ÓRÁK

Egy olyan alakformáló edzést , amely célzottan a kritikus területeket dolgozza meg a hölgyeknek. Éppen ezért, jóval hatékonyabb, mint egy egész testes edzés.

KANGOO

A legvidámabb óra, ami szórakoztató jellege mellett remek zsírégető hatásfokkal is rendelkezik. Speciális, rugós talpú cipőben ugrálunk, amely lehetővé teszi, hogy magas intenzitású mozgást végezzünk, ugyanakkor ízületeink is védve legyenek. Mivel a cipőt eredetileg rehabilitációs célokra fejlesztették ki, bátran ugrálhatnak azok a vendégek is, akik mozgásszervi problémákkal küzdenek. Az óra során egyszerű koreográfiát tanulunk mely javítja a koncentrációs készséget, illetve intenzívebb ugrásokkal pörgetjük fel anyagcserénket.

A WalkBurning program az alapvető emberi tevékenységből indul ki, a gyaloglásból.

Mikor ajánlatos a WalkBurning program?
Bővebben