Konditerem:

Nálunk minden adott a tökéletes test eléréséhez

Erőgépparkunknál nem csak egy gyártóra, hanem a legjobb gyártók legjobb termékeire koncentráltunk. Izomcsoportonként rendeztük termünket, hogy mindegyik gép célzottan és könnyen megközelíthető legyen. Érdekesség, hogy az Amerikában, de mára már Európában is piacvezető Hoist Rock-IT gépcsalád szinte minden tagja megtalálható termünkben. Ezek jellemzője, hogy a mozdulatot folyamatosan a legoptimálisabb tartományban tarja, ezáltal a sérülés veszélye jelentősen lecsökken, de maga az adott izomcsoport is jóval hatékonyabban tud fejlődni.
Nálunk minden adott a tökéletes test eléréséhez, és aki segítségre szorul szakképzett edzőink segítenek a megfelelő program kialakításban, a gépek helyes használatában, vagy akár egy-egy gyakorlat végrehajtásában.

KONDITEREM
KARDIÓ RÉSZLEG

A1 Magma
Géplista

Kardió részleg:

Több gép több lehetőség

Kardió részlegünkben 4 új multifunkcionális strong boots fitnesz futópad vár mindenkit, mely nemcsak különlegesen puha kiképzésű futólapfelülettel rendelkezik, de okos internetes vezérlője segít benne, hogy a futás ne csak egy edzésforma, de szórakoztató is legyen egyben.
I3 Life Fitness t 93 Classic futópadunk pedig tökéletesen megfelel bármely mozogni-futni vágyónak súlyól, nemtől és kortól függetlenül.

2 db Technogym és egy LifeFitness taposó segít a hatékony zsírégetésben és a szép kerek fenék elérésében.
Új Cybex Arc Trainerünk tökéletes segítség az ízületi sérüléssel bajlódóknak.
LifeFitness Summit Trainerünk vagy másnéven hegymászó gépünk, vagy a Technogym Ellipszis Trainerünk is segít, hogy itt tényleg mindenki megtalálja a számítását.
A 2db LifeFitness LCD kijelzős , vagy akár a 3 db Technogym biciklink is remek választás a tekerés szerelmeseinek.
Többek között a Concept 2 db evezőgépünk, a Nautilus K2 lépcsőző gépünk vagy a Tchnogym kézibiciklink is tökéletes céljaink elérése érdekében.

Kardió edzés előnyei:

  • Zsírégetés, cellulit kezelés
  • Keringési rendszer fejlesztése
  • Javuló állóképesség
  • Csökkenő vérnyomás
  • Növekvő tüdőkapacitás
  • Immunrendszer erősítése